Tärpit Stockmannin Hulluille Päiville lokakuussa 2017

Stockmannin Hullut päivät, kuten muutkin alennusmyynnit, voivat olla hyviä hetkiä löytää ydinvaatteita. Keskiviikko 11.10. näyttäisi olevan tämän syksyn Hulluilla päivillä työpukeutumisen kannalta paras päivä. Tässä muutamia tärppejä keskiviikkona myyntiin tulevista vaatteista.

Tsekkaamisen arvoisia talvitakkeja ovat esimerkiksi Filippa K:n villakangastakki ja Marellan kaksirivinen villagangastakki. Käyttökelpoisia mekkoja taas Lauren by Ralph Laurenin midimittainen mekko ja Ril’sin Emma-mekko (HUOM. vasta perjantaina myyntiin). Samsoe & Samsoen valkoinen Hilly-paitapusero (HUOM. vasta lauantaina myyntiin) ja Cut & Pretin kashmirneule vaikuttavat myös oikein toimivilta. Varsinainen löytö on kuitenkin Samsoe & Samsoen erinomaisen mukavat Stamford-housut.

Huom. Tärpit on valittu kaikille avoimen katalogin perusteella, eikä tähän postaukseen liity yhteistyötä Stockmannin kanssa.

Muokkaus ja Huom 2. Tein tärpit verkkosivujen perusteella, enkä huomannut muutamien tuotteiden tulevan keskiviikon sijasta myyntiin perjantaina (Ril’sin Emma- mekko) ja lauantaina Samsoe&Samsoen Hilly-paita. Pahoittelut!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.