Lisätärpit Stockmannin Hulluille Päiville (to-la)

Aluksi pahoittelut edellisessä postauksessa olleista myyntiaikatauluvirheistä: Tein tärpit verkkosivujen perusteella, enkä huomannut muutamien tuotteiden tulevan keskiviikon sijasta myyntiin perjantaina (Ril’sin Emma- mekko) ja lauantaina (Samsoe&Samsoen Hilly-paita).

Ja koska keskiviikko ole tosiaan ainoa päivä, jolloin urapukeutujaa onnistaa ydinvaatteiden osalta Stockmannin Hulluilla Päivillä, tässä toinen satsi tärppejä. Huom. Kuten aiemmassakin postauksessa, valinnat on tehty katalogin perusteella (eli näkemättä ja sovittamatta), eikä tähän postaukseen liity yhteistyötä Stockmannin kanssa.

Torstaina 12.10. Tiger of Swedenin musta puku, joka koostuu Emika-bleiseristä ja Yulia-housuista sekä The Labin helmenharmaa Cashwool Subira -villakangastakki.

Perjantaina 13.10. Marimekon tumma Kvintilli-villaneule ja Carolina Cavourin viininpunainen untuvatakki.

Lauantaina 14.10. Tiger of Swedenin valkoinen Toya-pusero.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.