Maija Lehmusvirta

MTV3 tv-kanavan uutisankkuri Maija Lehmusvirta on esimerkillinen työpukeutuja. Uutisankkurin ensimmäinen tehtävä on herättää katsojissa luottamusta. Ammatillisen esiintymisen, selväsanaisuuden ja rauhallisuuden ohella luottamus syntyy uskottavasta ulkomuodosta. Miespuolisilla uutisankkureilla on aina puku, mutta naisilla harvemmin.

Maija Lehmusvirran tyyli on oiva esimerkki minimalistisesta mutta vangitsevasta työpukeutumisesta.

Maija Lehmusvirta pukeutuu aina tilanteen vaatimalla asiallisuudella, mutta ei koskaan tylsästi. Oma haasteensa tulee siitäkin, että televisiossa hänet nähdään pöydän takana istumassa, mikä tarkoittaa näkymistä vain vyötäröstä ylöspäin.

Hän käyttää usein bleisereitä ja mekkoja selkeissä, voimakkaissa väreissä. Etenkin punaista ja sinistä nähdään hänen yllään usein. Maija Lehmusvirta ei yritä häivyttää itsensä sen enempää kuin kaapata koko huomiota. Hän on löytänyt tyylikkään ja uskottavan tavan pukeutua omaan työrooliinsa, ja voimme kaikki ottaa hänestä mallia.

Kaikki kuvat: MTV3:n verkkosivut ja Maija Lehmusvirran julkinen Instagram-tili.

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.