Urapukeutuja-metodi

Urapukeutuja-metodi eli viisikohtainen polku parempaan (työ)elämään

Urapukeutuminen on nimensä mukaisesti tietoista pukeutumista, joka tähtää omien uratavoitteiden tukemiseen. Maailman parhaallakaan pukeutumisella ei – tietenkään – korvata tai edes paikata puuttuvaa ammattitaitoa tai draivia, mutta huolimaton tai väärin mitoitettu pukeutuminen voi vääristää kuvaa joka muilla sinusta on.

Miesten työpukeutumisessa on suhteellisen helppo päästä kelvolliselle tasolle. Naisten työpukeutuminen taas on melkoinen pähkinä, kuten tässä blogissa on moneen kertaan todettu. Mutta ei suinkaan mahdoton.

Omaan työpukeutumiseen on suhtauduttava niin kuin opintoihin ja työhönkin – tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti.

Urapukeutuja-metodi tiivistää ja kirkastaa selväksi suunnitelmaksi ajatuksia, joita kohden moni on asiaa tietoisesti ajattelematta kallistunut. Lisää asiaa ja tarkennuksia kunkin askeleen sisällöstä tulossa myöhemmin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.