Hei, me iteroidaan!

Miten Urapukeutuja-metodi toimii? Metodissa on kyse järjestyksen luomisesta. Naisten pukeutuminen, työpukeutuminen mukaan lukien, on melkoinen mahdollisuuksien myriadi. Kun selviä sääntöjä ei oikein ole ja sitä myöten kaikki on mahdollista, on helppo uupua lukuisten valintojen edessä ennen kun pääsee vauhtiin.

Metodissa luodaan omalle työpuvustolle selkeä hahmo yksi askel kerrallaan, iteroimalla.

Urapukeutuja-metodissa on kyse on miesten pukeutumisen kaltaisesta pukeutumisen yksinkertaistamisesta, mutta jokaisen omista lähtökohdista, yksilöllisesti. Pukeutumisen suhteen naisilla on mahdollisuus – ja etuoikeus – pukeutua värikkäämmin ja vapaammin, mieleenpainuvammin. Toimivan työpuvuston on oltava kuitenkin harkittu ja tiivis, se ei voi sisältää kaikenlaisia vaatteita ja kaikkia mahdollisia värejä.

Työpukeutumisessa rajat ovat rakkautta: Oma uratavoite, soveltuva pukukoodi, omaan makuun ja omalle keholle sopivat univormut ja värit luovat selkeät puitteet työpuvustolle. Kun tietää miksi pukeutuu tietyllä tavalla ja valitsee vain omalle keholle sopivia vaatteita, työpukeutuminen muuttuu rasitteesta iloksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.