Instagramin urapukeutujat I

Esimerkit ja esikuvat ovat kuuminta hottia, kun omaa työpukeutumistaan ja etenkin työunivormuja suunnittelee. Siksi tämän blogin Esikuvat-osiossa on todellisia esimerkkejä hyvistä työpukeutujista. Upeita, eri ikäisiä, erilaisissa ammateissa olevia ja eri mallisia naisia. Inspiraatiota on muuallakin, ja tässä sosiaalinen media tulee avuksi.

Esikuvia ja inspiraatiota ei voi olla liikaa.

Esikuvia ja inspiraatiota ei oikein voi olla liikaa. Alla on listaus kuvamedia Instagramissa olevista, työpukeutumisen kannalta kiinnostavista tileistä. Suurin osa on yksityisiä, muutama verkkovaatekauppojen Instagram-tilejä joilla sattuu olemaan hyvää sisältöä. Näiltä tileiltä voi löytää ideoita ja inspiraatiota vaatteiden yhdistelemisestä, väreistä, kokonaisuuksista.

Otan myös mieluusti vastaan vinkkejä hyvistä työpukeutumisen inspiraatiotileistä instagramissa tai muualla verkossa!

 

 

 

2 comments

 1. Moikka,
  heti tuli mieleen Instagram-tili Maryorton, Mary kirjoittaa business – ja muustakin pukeutumisesta – blogissaan Memorandum.com.

  Vastaa
  1. Heip –
   Hyvä kommentti! Mary onkin tarkoitus ottaa seuraavaan esitteysettiin mukaan.

   Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.