Sano ei

Työvaatteiden tulee olla parhaita vaatteitasi. Miksi? Vietät työvaatteissa suuren osan valveillaoloajastasi. Työvaatteilla on huomattava merkitys työelämään liittyvien tavoitteiden saavuttamisessa. Hyvä nyrkkisääntö on, että vaatimukset työvaatteille pitäisi asettaa samalle tasolle uratavoitteidesi kanssa. Nämä vaatteet ovat sinun päälläsi, joten niiden tulee olla mukavia. Ne ovat sinun huollettavinasi, joten niiden tulee rasittaa arkeasi vain sen verran kuin mitä olet niihin valmis panostamaan. Niiden täytyy tukea sinun julkisuuskuvaasi muulle maailmalle, auttaa sinua näyttäytymään sellaisena kuin haluat tulla nähdyksi.

Työvaatteiden suhteen ei tule tehdä kompromisseja.

Jos vaate kiristää, puristaa, ahdistaa tai hiostaa, älä käytä sitä. Jos vaate saa sinut näyttämään homssuiselta tai saa sinut väärällä tavalla itsetietoiseksi, älä missään tapauksessa käytä sitä. Jos et viihdy housuissa, älä pakota itseäsi niihin. Jos tunnet olosi teennäiseksi hameissa, älä hanki niitä. Luovu vaatteista, kun ne eivät enää ole priimakunnossa. Kaikilla vaatteilla on parasta ennen päivä, jopa lempivaatteilla. Sanalla sanoen: vaadi työvaatteiltasi kovaa suoritustasoa. Panostat omaan mukavuuteesi ja uraasi, kun teet näin. Se ei ole turhamaisuutta tai itsekkyyttä, vaan ammattimaisuutta.

Kokeile erilaisia vaatevaihtoehtoja avoimin mielin. Kun tiedät mikä sopii kehollesi ja arkeesi, valitse käyttöön vain ne, jotka todella palvelevat sinua. Sano ei kaikelle mikä on vain sinne päin. Vain paras kelpaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.