Suvi-Anne Siimes

Suvi-Anne Siimes on ollut pitkään merkittävissä yhteiskunnallisissa tehtävissä: parhaillaan hän on Työeläkevakuuttajat TELA ry:n toimitusjohtaja. Moni muistaa hänet politiikasta, jossa Siimes oli aktiivinen 1990-luvun alusta aina 2000-luvun loppupuolelle. Hän oli ensin vasemmistoliiton kansanedustaja ja myöhemmin puheenjohtaja (1998-2006). Hän toimi useammassa eri ministeriroolissa molemmissa Paavo Lipposen hallituksissa 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa.

Suvi-Anne Siimes on pitkään ollut Suomen parhaiten pukeutuvia johtavassa asemassa olevia naisia.

Suvi-Anne Siimeksen työpukeutuminen on monella tavalla ällistyttävän onnistunutta. Hän on onnistunut yhdistämään Annie Lennox -tyyppisen, avantgardistisen lookin saumattomasti laadukkaaseen ja uskottavaan, johtavassa asemassa olevalle ihmiselle sopivaan klassisuuteen. Hän näyttää aina luontevasti itseltään. Lisäksi on mainittava, että on aina erittäin huoliteltu, eikä asukokonaisuuden värikoordinaatio petä koskaan.

Tällaiseen vaivattomalta näyttävään, persoonalliseen, ajattomaan ja aina raikkaaseen työpukeutumiseen päästään vain huolellisella suunnittelulla ja itsetuntemuksella. Omat tavoitteet, oman aseman tiedostaminen, itselle sopivien värien ja vaatteiden tunteminen ovat keskeisiä, kun näin onnistunutta kokonaisuutta luodaan.

Suvi-Anne on hyvä esikuva #johto ja #konsultti -pukukoodeissa.

Kuvat vasemmalta oikealle: YLE; YLE; Sini-Marja Niska, Alma Media; TELA. Kuva ylhäällä: TELA.

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.