Urapukeutujan opas

Työpukeutumisen ymmärtäminen ja haltuunotto on mielestäni sen verran tärkeä asia, että kirjoitin siitä kirjan.

Työpukeutumisesta tulee urapukeutumista, kun sitä tekee itseään ja omaa työuraansa varten.

Kirjoitin siitä juuri sellaisen kirjan, jonka olisin itse halunnut lukea keväällä 2011, kun ensimmäisen kerran kunnolla havahduin huomaamaan, etten oikein osaa pukea itseäni aikuisten työelämään.

Ryhdyin kirjoittamaan tätä kirjaa jo kuusi vuotta sitten, samoihin aikoihin kun olin löytänyt tästä aiheesta punaisen langan. Kirjan kirjoittaminen kesti pitkään, koska elämä ja työ ja lapsi ja joskus ei vain saa aikaiseksi. Mutta toisaalta, saattoi olla hyvä asia että käsikirjoitus ehti hautua. Alkuperäinen ajatus ehti jalostua ja osaamistakin kertyi vuosien varrella enemmän. Vielä tarvittiin fiksu ja oivaltava kustantaja, joka ymmärsi kirjan yleisöä. Naisia, joilla on parempaakin tekemistä kun kipuilla työaamuisin vaatevalikoimansa puutteiden kanssa.

Viime kesänä käsikirjoitus on hioutunut valmiiksi, ja parin viikon päästä se on kaikkien saatavilla.

On aika hurja tunne kun omasta projektista, jota on monet vuodet kuljettanut mukanaan ja jonka valmistumiseen on uskokin horjunut, tulee totta.

Urapukeutujan opas on tulee pian ennakkomyyntiin kustantajani, No Tofu Publishingin sivuille. Postailen tänne pian lisää juttuja kirjan sisällöstä ja synnystä.

 

2 comments

  1. Ennakkotilaus onnistui hienosti! Ja omistuskirjoutuksella ❤kiitos!

    Vastaa
    1. Omistuskirjoituskin onnistuu, viimeistään kun nähdään! Kiitos luottamuksesta

      Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.