Urapukeutujan oppaan julkkarit 25.10.2018

Torstaina 25.10. pidimme Urapukeutujan oppaalle julkistamisjuhlat kustantajani Hanna Gullichsenin / No Tofu Publishing järjestämänä. Tilaisuus pidettiin ikonisessa suomalaisessa businespukeutumiseen erikoistuneessa vaateliikkeessä, Helsingin keskustan Andiatassa.

Ilta oli yksinkertaisesti ihana. Kirjoitin tätä kirjaa pitkään, kaiken kaikkiaan viiden vuoden ajan, ja oli useampikin hetki jolloin ajattelin, etten ehdi koskaan kirjoittaa sitä valmiiksi. Kun käsikirjoitus sitten vuoden 2017 kesällä alkoi olla koossa, minun piti vielä löytää kustantaja, joka aidosti ymmärtäisi kirjan kohderyhmää ja sitä, miksi tällaista kirjaa tarvitaan. Onneksi löysin Hannan!

Illan aikana Hanna kertoi julkkarivieraille yhteistyömme alusta, ja kirjan toimittanut Emmi-Liia Sjöholm haastatteli minua sen keskeisistä teemoista. Käytin Andiatan vaatteita esimerkkeinä erilaisista ratkaisuista pukeutumishaasteisiin. Parasta oli silti jutella vieraiden kanssa heidän omista ajatuksistaan työpukeutumiseen ja työelämään liittyen. Sain illan aikana monta ideaa uusiin postauksiin. Niistä lisää myöhemmin!

Oli ihana juhlia pitkää projektia yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Enkä olisi koskaan odottanut, että saan niin valtavan määrän kukkia! Kiitokset kaikille vieraille, toivottavasti kirja vastaa odotuksianne.

Kiitos kuvista kuuluu kuvat ottaneelle Emmi-Liia Sjöholmille.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.