Ideoita pikkujoulupukeutumiseen

“Mitä aiot laittaa päälle pikkujouluihin?”

Juhlapukeutuminen aiheuttaa päänvaivaa. Miten pukeutua työpaikan pikkujouluihin niin, että on sekä juhlava että muodikas? Mikä on liikaa työpaikan juhlissa? Lue oma postaus juhlapukeutumisen riskeistä täältä.

Alla linkki viiteen juhla-asuasutyyppiin. Jokaiselle pukukoodille – virka, luova, asiantuntija, konsultti, johto – on oma. Pukukoodeista enemmän täällä. Huom. rajat eri alojen välillä ovat todella häilyväisiä. Melkein millä alalla tahansa voi olla minkä tahansa koodin organisaatio.

Nämä alla linkatut asut ovat vain esimerkkejä vaate- ja asutyypeistä. Tähän on koottu ideoita juhlavasta pikkujoulupukeutumisesta, eikä lista ole millään muotoa tyhjentävä. Tuttu tumma juhlamekko + korkkarit -yhdistelmä ja sen variaatiot eivät esittelyjä kaipaa, joten jätämme sen tämän vinkkilistauksen ulkopuolelle.

  1. Idea pikkujouluasuksi pukukoodissa VIRKA: Mekko, jossa on yksi voimakas väri ja epätyypillinen leikkaus.
  2. Idea pikkujouluasuksi pukukoodissa LUOVA: Silkkikimono ja vajaamittaiset housut + sirot kengät.
  3. Idea pikkujouluasuksi pukukoodissa ASIANTUNTIJA: Tummanvihreää, modernia pitsiä midimittaisessa mekossa.
  4. Idea pikkujouluasuksi pukukoodissa KONSULTTI: Boheemi kukkamekko talvella? Miksi ei, kun värit ja kangas sopivat vuodenaikaan.
  5. Idea pikkujouluasuksi pukukoodissa JOHTO: Juhlavaa samettia housut+paita yhdistelmässä, joka voisi olla myös haalari.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.