Urapukeutuja-koulutus

 

Opi Urapukeutuja-metodi – Kaksi tuntia asiaa työpukeutumisen omakohtaisesta haltuunotosta

Koulutuksen hinta: 45 euroa / hlö

Mitä osallistuja saa Urapukeutuja-koulutuksesta: Koulutuksen ydin on viisi askelta sisältävään Urapukeutuja-metodiin perehtyminen. Metodi toimii kaikilla työpukeutumisesta kiinnostuneilla naisilla ikään tai toimialaan katsomatta, sillä se ohjaa pukeutumisen suunnittelua omista lähtökohdista käsin. Osallistuja saa koulutuksesta työkalut oman työpukeutumisensa merkityksen ymmärtämiseen, työpuvustonsa hallitsemiseen ja itselleen parhaiden työvaatteiden valitsemiseen.

Mitä osallistuja ei saa Urapukeutuja-koulutuksesta: Yksityskohtaisia listoja vaatteista tietyistä vaatteista merkkien tarkkuudella tai kauneudenhoito-ohjeita.

Koulutuksen kesto: 2 h (sis. 10 min tauon)

Osallistujamäärä: Max 12 hlöä / koulutus

Koulutuksen taustaa: Tämä blogi syntyi, koska 2011 alkanut ajatusjumppa oman työpukeutumiseni ympärillä oli vuosien aikana muovautunut selkeäksi ja käytännössä testatuksi metodiksi hallita omaa työpukeutumista. Metodi on niin toimiva, että se kuuluu jakaa myös muille. Blogi on hyvä, mutta koulutus vielä tehokkaampi tapa saada ote omasta työpukeutumisesta. Joten tässä sitä ollaan. Lokakuussa 2017 järjestettiin ensimmäinen testikoulutus (Urapukeutuja 0.8) ja marraskuussa 2017 toinen (Urapukeutuja 0.9). Näihin koulutuksiin osallistui suorapuheisia tuttavia ja sanojaan säästelemättömiä kavereita, joiden ensiluokkaisen palautteen pohjalta koulutus on hiottu nykyiseen muotoonsa, Urapukeutuja 1.0 -koulutukseksi. Lämmin kiitos teille!

Ulla